fbpx

𝐒𝐄𝐌𝐈𝐍𝐀𝐑 𝐌𝐔𝐊𝐉𝐈𝐙𝐀𝐓 𝐒𝐀𝐈𝐍𝐓𝐈𝐅𝐈𝐊 𝐀𝐋-𝐐𝐔𝐑𝐀𝐍 & 𝐏𝐄𝐑𝐁𝐀𝐍𝐃𝐈𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐀𝐆𝐀𝐌𝐀

Ustazah Farihah Izzati, KDMRS Muslim

𝐒𝐄𝐌𝐈𝐍𝐀𝐑 𝐌𝐔𝐊𝐉𝐈𝐙𝐀𝐓 𝐒𝐀𝐈𝐍𝐓𝐈𝐅𝐈𝐊 𝐀𝐋-𝐐𝐔𝐑𝐀𝐍 & 𝐏𝐄𝐑𝐁𝐀𝐍𝐃𝐈𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐀𝐆𝐀𝐌𝐀

33 33 people viewed this event.

Alhamdulillah, Seminar Mukjizat Saintifik Al-Quran & Petbandingan Agama telah berlangsung dengan jayanya di Masjid Bandaraya Kota Kinabalu dan telah dihadiri oleh lebih 60 orang peserta.
Seminar ini disampaikan oleh YBhg. Datuk Dr Zaifuddin Md Rasip, Pensyarah Kanan, Universiti Malaysia Sabah yang juga merupakan pakar dalam perbandingan agama. Menerusi seminar ini, beberapa beberapa topik yang terkandung dalam Al-Quran telah dikupas secara saintifik. Anda juga boleh mengikuti rakaman seminar tersebut melalui pautan yang berikut https://fb.watch/lPo2tqk3La/
Terima kasih diucapkan kepada rakan kerjasama Masjid Bandaraya Kota Kinabalu, Golden Buffalo Enterprise, dan Skuad Sinar atas sokongan dan sumbangan bagi menjayakan seminar ini. Semoga kebaikan kalian dibalas dengan pahala yang berganda.
Jutaan terima kasih juga diucapkan kepada para peserta yang telah hadir ke seminar ini. Semoga ilmu yang diperolehi daripada majlis ilmu ini akan menyuburkan rasa cinta terhadap agama dan seterusnya mengukuhkan lagi pegangan akidah kita. Aaamin.

To register for this event email your details to dakwah@kdmrsmuslim.com

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Tarikh dan Masa

16/07/2023 @ 12:00 AM to
@ 11:30 PM
 

Lokasi

Masjid Bandaraya, Kota Kinabalu
 

Jenis Aktiviti

 

Cawangan

Share With Friends