fbpx

Mᴀᴊʟɪs Sᴀᴍʙᴜᴛᴀɴ Mᴀᴀʟ Hɪᴊʀᴀʜ Pᴇʀɪɴɢᴋᴀᴛ Dᴀᴇʀᴀʜ Kᴏᴛᴀ Mᴀʀᴜᴅᴜ

Ustazah Amimi, Ustaz Salleh Jatil

Mᴀᴊʟɪs Sᴀᴍʙᴜᴛᴀɴ Mᴀᴀʟ Hɪᴊʀᴀʜ Pᴇʀɪɴɢᴋᴀᴛ Dᴀᴇʀᴀʜ Kᴏᴛᴀ Mᴀʀᴜᴅᴜ

30 30 people viewed this event.

Alhamdulillah, Pegawai Eksekutif Outreach KDMRS Muslim Kota Marudu, Ustaz Salleh Jatil, dan Ustazah Amimi telah bersama-sama menjayakan dengan cemerlang Program Sambutan Maal Hijrah Peringkat Daerah Kota Marudu. Suasana program diperkaya dengan sebuah ceramah istimewa yang disampaikan oleh Dato’ Prof. Madya Dr. Mohd. Farid Ravi Abdullah, yang turut memegang jawatan Naib Canselor Universiti Islam Selangor (UIS).

Sempena program ini, hadirin diberikan peluang untuk mendengar pandangan dan pengetahuan yang amat berharga dari Dato’ Prof. Madya Dr. Mohd. Farid Ravi Abdullah mengenai isu-isu terkini berkaitan dengan Maal Hijrah. Program ini juga disertai dengan kehadiran saudara baru dari Kg Salimandut, AJKT KDMRS Muslim, serta sukarelawan KDMRS Muslim Kota Marudu yang turut memeriahkan majlis.

Ucapan terima kasih dihulurkan kepada semua jabatan kerajaan, badan-badan bukan kerajaan, dan pihak yang turut serta membantu dalam menjayakan program ini. Semoga kerjasama sebegini dapat terus diperluaskan dan menjadi landasan untuk lebih banyak lagi program-program berfaedah, khususnya dalam syiar Islam di Kota Marudu. Terima kasih atas sokongan semua pihak yang telah menyumbangkan kejayaan program ini.

To register for this event email your details to dakwah@kdmrsmuslim.com

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Tarikh dan Masa

23/08/2023 @ 12:00 AM to
@ 11:30 PM
 

Lokasi

Dewan Komuniti, Kota Marudu
 

Jenis Aktiviti

 

Cawangan

Share With Friends