fbpx

BANTUAN BERAS & PERSIAPAN PEMBUKAAN KELAS MUALAF – KG PERANCANGAN RANAU

Ustaz Marwan Jamisin

BANTUAN BERAS & PERSIAPAN PEMBUKAAN KELAS MUALAF – KG PERANCANGAN RANAU

26 26 people viewed this event.

BANTUAN BERAS & PERSIAPAN PEMBUKAAN KELAS MUALAF MENYINARI KG PERANCANGAN RANAU

26 November | Ranau

Dengan penuh syukur, KDMRS Muslim Ranau bersama-sama HCBT, IOA Ranau, dan sokongan dari Yadim Ranau telah berjaya melaksanakan program bantuan beras di surau Al Muhajirin Kg Perancangan Ranau. Program yang digerakkan sebagai persediaan pembukaan semula kelas HCBT yang sebelum ini tertangguh disebabkan oleh pandemik Covid-19 ini telah memberikan sinar kebahagiaan kepada 21 orang penerima, yang turut merangkumi saudara-saudara baru.

Tujuan Program:

Program ini tidak hanya bermatlamatkan untuk memberi bantuan yang langsung kepada masyarakat yang memerlukan, tetapi juga sebagai langkah awal bagi pembukaan semula kelas HCBT yang lama tertangguh. Dalam keadaan yang mencabar ini, kami berharap agar usaha ini dapat membuka peluang kepada masyarakat untuk turut serta dalam kelas-kelas yang akan diadakan.

Kerjasama dan Sokongan:

Program ini tidak mungkin berjaya tanpa kerjasama dari pihak HCBT, IOA Ranau, dan sokongan khusus dari Yadim Ranau. KDMRS Muslim Ranau ingin mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang telah bersama-sama menjayakan program ini.

Harapan dan Ajakan:

Kepada masyarakat Islam Kg Perancangan, kami berharap agar bantuan ini dapat memberi manfaat kepada anda. Kami juga mengajak anda untuk menyokong dan mengambil peluang untuk turut serta dalam kelas-kelas yang bakal diadakan. Dengan berusaha bersama-sama, kita dapat mencapai kejayaan yang lebih besar.

Terima Kasih:

Kepada semua penyumbang yang turut serta dalam program ini, terima kasih diucapkan dengan tulus. Semoga Allah SWT membalas segala kebaikan dan sumbangan anda dengan sebaik-baik ganjaran.

Jika anda berminat untuk menyertai atau mengetahui lebih lanjut mengenai usaha kami, sila layari laman web kami di sini.

Keharmonian, Kesejahteraan, Persahabatan.

To register for this event email your details to dakwah@kdmrsmuslim.com

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Tarikh dan Masa

26/11/2023 @ 12:00 AM to
26/11/2023 @ 11:30 PM
 

Lokasi

Kg. Perancangan, Ranau
 

Jenis Aktiviti

 

Cawangan

Share With Friends